Terug naar Welstad

Update COVID 19

Gepubliceerd op:
Update COVID 19

Na afloop van de persconferentie van Premier Rutte en Minister De Jonge van Volksgezondheid vanavond zal Welstad de maatregelen om de impact van het coronavirus te beperken, volgen. Wij informeren u op een later moment wat dit precies betekent voor u. Houd onze website en de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

U kunt ons dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer (0599) 635 999. Of mail naar info@welstad.nl

De strengere maatregelen met betrekking tot het coronavirus vraagt veel van de maatschappij en de mentale weerbaarheid van alle Nederlanders. Corona is daarmee een virus dat niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk slopend kan zijn, aldus Ministerie van Justitie en Veiligheid. Premier Rutte vraagt in de persconferentie meer ‘aandacht voor elkaar’.

Op welke manier kunnen we in deze tijd meer aandacht hebben voor elkaar. Heeft u een idee hoe we dit samen kunnen realiseren? Neem dan contact op met een Welstad medewerker in uw wijk of dorp. De contactgegevens kunt u vinden op onze website onder ‘onze teams’.

Hoe helpen we elkaar hier doorheen en weer bovenop?

#Aandachtvoorelkaar

Word Psychisch Fitter

Word Psychisch Fitter

Maak je je weleens zorgen? Zit je even niet lekker in je vel? Of heb je last v…

 
inloopspreekuur Welstad Alteveer

inloopspreekuur Welstad Alteveer

Nieuwe locatie inloopspreekuur Welstad Alteveer