RotondeReclame

Over RotondeReclame

Uw advertentie of reclame op een rotondereclamebord is originele buitenreclame. Uw reclamebord is namelijk duidelijk zichtbaar voor alle passerende automobilisten en hun passagiers. Het gaat soms wel om duizenden mensen per dag! Reclame maken via RotondeReclame.nl is dus een zeer effectieve manier van adverteren.

Wat betekent adverteren via RotondeReclame.nl?

Kiest u voor buitenreclame via RotondeReclame.nl? Dan krijgt u het volgende:

  • een originele advertentiemogelijkheid;
  • opvallende reclame op unieke zichtlocaties;
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week zichtbaar;
  • tot wel 80% goedkoper dan adverteren in papieren media of op internet;
  • zichtbaar voor de klanten en potentiële klanten in uw eigen regio of zelfs uw eigen wijk of buurt
  • reclame maken op de rotonde van uw keuze

Uw advertentie is altijd zichtbaar / U vergroot direct uw naamsbekendheid

Het reclamebord met uw advertentie komt op een duidelijk zichtbare plaats te staan. Bovendien verplaatst RotondeReclame.nl het reclamebord regelmatig op de rotonde. Zo komt de advertentie op verschillende plaatsen onder de aandacht en vergroten we uw bereik. Heeft u echter liever dat uw reclamebord op een vaste plek op de rotonde staat? Dat kan natuurlijk ook. U kiest dan zelf de plaats. Waar uw reclamebord ook staat, met rotondereclame werkt u voor een betaalbare prijs aan uw naamsbekendheid.

Uw reclamebord draagt bij aan groenonderhoud

Dankzij uw buitenreclame kan RotondeReclame.nl het groenonderhoud op de rotonde verzorgen. Wij zetten hiervoor ervaren hoveniers in of betalen de kosten van het groenonderhoud. Hierover maken we afspraken met de gemeente of provincie. Met uw reclamebord draagt u dus bij aan een goed verzorgde rotonde. Prettig voor de omgeving, maar zeker ook prettig voor u. De rotonde is met uw advertentie tenslotte ook uw visitekaartje!

Advertentie plaatsen op een rotondereclamebord?

Wilt u ook goedkoop adverteren en succesvol reclame maken met rotondereclame? Stuur ons dan een mail of bel 0599 – 331 301.

Wat is er te doen bij RotondeReclame?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer